Resultaten voor herent

herent
Startpagina Gemeente Herent.
De gemeente wil graag meer groen in het straatbeeld en trapt de campagne af met een demosessie op 22 mei om 19 uur aan GC De Wildeman. Openbaar onderzoek omgevingsvergunning Cargill. Cargill Malt heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ingediend voor het verder uitbaten van de bestaande mouterij en ondersteunende diensten in Herent. Vacature gebouwenbeheerder De Kouter Herent.
Fietsroutes in Herent.
Neem je fiets overal mee op verplaatsing. Geniet samen met je kind op de fiets. Neem alles mee tijdens je fietstocht. Voor je fiets. Fietsroutes in Herent. Je vindt hier een overzicht aan fietsroutes in Herent. Fietsknooppunten in Herent. straal 5 km.
www.ldcdontmoeting.be.
Herent HLN.
Herent Tijdens een verkeersactie van de politiezone HerKo Herent, Kortenberg werden eind vorige week 75 voertuigen naar de kant gehaald. Stomdronken twintigers slapen nachtje in de cel. Leuven Op de Grote Markt in Leuven is in de nacht van zaterdag op zondag een 27-jarige man uit Herent tegen de vlakte gegaan.
Herent Paardenveldstraat.
Heb je een andere vraag of wens je een afspraak? Vul dan dit contactformulier in en we contacteren je zo snel mogelijk. Als je op verzenden klikt, zal Matexi je op de hoogte houden van haar activiteiten zoals bepaald in het privacy en cookiebeleid. Kom onze woonbuurt bezoeken. Kijkwoning Herent Paardenveldstraat.
Herent Fietsersbond.
Applausdag in Herent. Applaudiseer mee voor de Herentse fietser op 21 maart 2018. Een fietsstratenplan voor Herent? Fietsersbond Herent lanceert voorstel voor een netwerk van fietsstraten. Alle fietsknelpunten in Herent op de kaart gezet. Fietsbruggen over E314 eindelijk in zicht?
Vista Herent: nieuwbouw appartementen te koop LGV.
Ook het station van Herent bevindt zich op een tiental minuutjes wandelen. Herent koestert zijn groene omgeving. Vanuit uw appartement kan u mooie wandelingen maken in het Kastanjebos, het bosrijk natuurgebied Molenbeekvallei, op de Roeselberg of de Mollekensberg, waar u tevens geniet van een prachtig vergezicht.
Herent Vlaams-Brabant Wikipedia.
Zie Lijst van onroerend erfgoed in Herent voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Herent heeft twee spoorwegstations aan de lijn Brussel Luik lijn 36, namelijk het station Herent en het station Veltem. Het station Beisem is sinds 1984 opgeheven. Zetelverdeling gemeenteraad 2013-2018.
Repair Café Transitie Herent.
Transitie Herent lanceert zijn eerste initiatief, het Repair Café, op de 1 mei markt. In een tent onder de zon, maar ook de regen, maken de inwoners van Herent kennis met het eerste initiatief van Transitie Herent: een Repair Café.
De Kraal Herent Home pagina.
Scholengemeenschap Herent Winksele. Wie is Wie? Kerstfeest 14 januari 2014. 1L2 Dieren in de winter 14 januari 2014. 1Lg Kerstfeest 26 december 2013. Eerste optreden van Kraal vol koren 26 december 2013. Zorg Middaglezen 20 december 2013. 2LgD 3 koningen 08 januari 2014.
Immo Herent Te Koop in Herent 3020 Immoscoop.
Om je droomwoning te vinden raden we aan om panden te koop in Herent 3020 te sorteren. Je kan dus op zoek gaan naar het goedkoopste pand te koop in Herent 3020 of het duurste pand te koop in Herent 3020.
Herent huis te koop.
De hoogrendementsketel op gas Weisshaupt werd geplaatst in 2016. Mits renovatie biedt deze woning heel wat mogelijkheden en is ze de ideale starterswoning. Centraal gelegen in het hart van Herent in een rustige en verkeersluwe straat nabij handelszaken, scholen en het station.

Contacteer ons